Sign in to follow this  
[GFX]Simona

Regulament

1 post in this topic

1. Numele caracterelor
1.1 Numele caracterelor nu trebuie să fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. 
1.2 Jucătorilor ce vor pretinde ca fac parte din Echipa Rogue2 le vor fi banate conturile fără a fi atenţionaţi.
1.3 La numele caracterelor se vor folosi DOAR caractere latine fără diacritice. 
1.4 Caracterele cu nume de genul IIIIIIIIIIIII sau lllllllllllll sunt interzise.

 
2. Denumirile generale
2.1 Breslele sau orice alt lucru căruia îi poţi da o denumire vor trebui să fie conforme cu punctul "1. Numele caracterelor".

 
3. Comportamentul general
3.1 Limba officială a serverului Rogue2 este româna. 
3.2 Trebuie să păstrezi un comportament decent şi civilizat. Daca eşti insultat, ameninţat sau primeşti mesaje nedorite de la un alt jucător, te rugam să faci o reclamaţie pe forum.
3.3 Apelarea fără motiv a unui Game Master, în cazul în care se repetă succesiv, poate fi sancţionată cu block chat, perioada fiind determinată de Game Master-ul respetiv. 
3.4 În discuţiile cu GM păstraţi un minim de decenţă şi respect. Nu începeţi discuţiile cu: "we" / "wa" / "bah" / "mah". Începeţi o discuţie cu un simplu "sal" / "buna" / "buna ziua". De asemenea puneţi întrebările DIRECT, fără să aşteptaţi răspunsul la salut, sau să întrebaţi dacă puteţi pune o întrebare.
3.5 Se pot sancţiona, după caz:
- Folosirea de cuvinte OBSCENE sau folosirea unui limbaj VULGAR
- folosirea prescurtărilor gen "fmm" "gtm" "mm" va atrage după sine o sancţiune cu block chat
- folosirea de cuvinte şi expresii din care anumite litere sunt înlocuite cu alte semne(Ex."*", "!", "@", etc.) din care totuşi se înţelege sensul iniţial va fi sancţionată cu block chat şi ban temporar sau permanent. Ex. "Sa ma s**i de p**a" !
- oferirea de informaţii sau întrebări despre metodele de încălcare a regulamentului (cheats, cods, hacks).
- expresiile rasiale sau xenofobe, nu sunt permise şi sunt considerate abuzuri grave şi ţin în mare măsură de educaţie, pot conduce inclusiv la ban permanent.
- Se sancţionează războaiele pentru puncte (blaturile) = războaie aranjate, la care una dintre bresle participa cu un/două caracter/e neechipate corespunzător, care nu ripostează (nu atacă adversarul la rândul lor), singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse.
3.5 Orice GM sesizat în legătură cu un astfel de război şi solicitat pentru a asista la un astfel de război are dreptul de a penaliza ambele bresle conform regulamentului.
3.6 Se sancţionează creearea de bug-uri la război prin invitarea/concedierea membrilor în timpul unui război conform listei de penalizări de mai jos.
*Reclamaţiile referitoare la blaturi trebuie să conţina o probă video.
*Reclamaţiile referitoare la invitarea/concedierea membrilor în timpul unui război trebuie să conţină unul sau mai mult print-screen-uri clare.
*Breslele pot fi sancţionate şi fără probă video sau print screen în cazul în care un GM asistă la un astfel de război în desfăşurare.
SANCŢIUNI!
* Prima abatere: - ban 24 ore liderului.
* A doua abatere: - ban 72 ore liderului.
* A treia abatere: - ban permanent liderului.

 
 
4. Folosirea bug-urilor
4.1 Dacă descoperi un bug, raportează-l Game Master-ului. Este interzis să îl foloseşti în avantajul tău iar încalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

 
5. Înşelătoria
5.1 Sunt interzise toate programele de conectare la serverele Rogue2 în afară de cele ce aparţin de www.rogue2.ro. Modificarea programelor de conectare este interzisă şi se pedepseşte cu ban permanent. 
5.2 Decriptarea şi hacking-ul clientului de conectare sau a oricărei informaţii ce aparţine serverului sunt strict interzise.
5.3 Încercările de înşelare a oricărui membru al staff-ului Rogue2 în legătură cu donaţiile dumneavoastră vor fi considerate înşelătorie şi vor avea ca sancţiune banarea permanentă a conturilor dumneavoastră.

 
6. Conturile
6.1 Este de datoria dvs. să vă asiguraţi că datele contului sunt în siguranţă. Împărtăşind aceste date cu altcineva înseamnă să pierzi credibilitatea reclamaţiilor aduse în cazul pierderii contului sau a item-urilor aflate în cont. Echipa Rogue2 nu-ţi va cere NICIODATĂ datele de logare (login, parolă).

 
*** Precauţii ***
- NU daţi NIMĂNUI userul şi parola de la cont.
- NU stocaţi parolele în fişiere tip *.doc, *.txt pe calculator. În eventualitatea infestării cu un keylogger acestea vor fi pierdute.
- NU acceptaţi de la alte persoane pe care nu le cunoaşteţi în persoană poze, cheats, codes, etc. Există riscul ca ele să conţină viruşi, keylogers, troiani, worms, etc.
- NU ESTE VINA GM SAU a ADMINILOR(SGA, GA etc) că v-a fost "SPART" CONTUL şi nici nu putem împiedica acest lucru deoarece în 90% din cazuri dumneavoastră daţi parola la diferite persoane sau a folosit o bază de date de pe alt server şi aveaţi id, parola la fel.

 
7. Echipa Jocului
GFX- Designer
GM - Game Master
SGM - Super Game Master
GA - Game Administrator 
SGA - Super Game Administrator
[Nume] - Owner/Deţinător
7.1 Membrii staff sunt persoanele care menţin parametrii necesari pentru a avea un joc cât mai plăcut. Jignirea acestora prin orice fel duce la anumite sancţiuni, depinzând de gravitatea faptelor.

 
8. STRICT INTERZISE !!!
8.1 Cerere de iteme in scop de a pacali sau fura este strict interzisa.
8.2 Înşelarea jucătorilor prin comerţ de faţă cu un membru staff.
8.3 Oferirea de cheat, hack de orice natură (jucătorii sunt obligaţi să facă print screen şi să posteze pe site orice ofertă de acest gen)
8.4 Injuriile de orice fel la adresa staff-ului Rogue2;
8.5 Impersonarea oricărui membru al staff-ului Rogue2(vezi capitolul 1);
8.6 Postarea de imagini, clipuri care au caracter jignitor şi/sau denigrator, care fac referire sau aduc atingere vieţii personale a jucătorilor sau oricărui membru al staff-ului Rogue2 se sancţionează cu ştergerea postării şi avertisment/ban temporar/permanent;
8.7 Reclama de orice gen pe chat-ul Rogue2; Suntem conştienţi că nu vă putem interzice să faceţi aceste schimburi, dar trebuie să ţineţi cont de faptul că nu aveţi voie să scrieţi numele unui alt server sub nicio formă. (În cazul în care negoţul nu decurge aşa cum ar trebui, noi nu vă putem ajuta să vă recuperaţi bunurile pierdute; Sunteţi 100% responsabili de modul în care vă gestionaţi itemele.) iar daca sunteti prinsi că dati itemele de pe Rogue2 pentru alt server ricaţi şi ban.
8.8 Folosirea de hack-uri de orice tip va fi sancţionată cu ban permanent/IP.
8.9 Este interzis să deschideţi cufere în Map1/Map2 (să fie inventarul plin şi să cadă pe jos cu numele vostru pe ele).
8.10 Este interzis sa folositi altceva inafara de Auto-Clicker (au aparut câteva programe care iti memoreaza tastatura la fel ca auto-clicker , ESTE COMPLET INETRZIS ! dacă acel program nu are la nume "hack" nu inseamna ca nu se consideră ca hack.)
Sancţiuni
Prima abatere - ban 24 ore
A doua abatere - ban 72 ore
A treia abatere - ban permanent
8.11 Este interzisă vânzarea/cumpărarea itemelor cu bani reali, excepţie fiind cazul în care banii respectivi ajung donaţie pentru Rogue2 negoţul fiind făcut DOAR cu un membru staff prezent.


Acestui regulament i se pot aduce modificări ulterioare atunci când situaţia o cere, cu sau fără anunţarea în prealabil pe joc sau prin ştiri pe site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this