[GM]Soloer

Game Master
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

[GM]Soloer last won the day on October 7

[GM]Soloer had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

3 Followers

About [GM]Soloer

 • Birthday 02/25/1999

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. [GM]Soloer

  Concurs Miss & Mister

  Poti vedea inscrierile AICI Regulament 1. Nu ai voie sa votezi de pe mai multe conturi, se vor verifica ip-urile iar voturile tale vor fi anulate. 2. Nu ai voie sa faci reclama proasta altui concurent. 3. Poti vota o singura data la Miss si o singura data la Mister, nu-ti poti schimba votul. 4. Numele votantilor vor fi afisate in dreptul fiecarui participant.
 2. [GM]Soloer

  Reclamatie

  Daca tu imi ceri mie dovada pentru mute si kick atunci si eu iti cer tie dovezi pentru acuzatiile pe care le faci. Te rog sa revii cu dovezi. Daca nu vii cu screen-uri sau video te rog sa nu comentezi.
 3. [GM]Soloer

  Reclamatie

  Ti-am spus destul de frumos prima data ca pvp-ul in mapa farm se pedepseste cu ban nu stiu de unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca aia a fost o amenintare, nu aveam nimic cu baiatul ala de mina acolo, el mi-a dat pm sa vin sa te atentionez ca nu il lasi sa farmeze. Din moment ce baiatul ala ma spama in pm sa vin asta inseamna ca tu ai continuat cu pvp-ul si dupa ce a plecat Alex nu? Ti-am vorbit destul de frumos pana m-ai luat peste picior, mi-am dat seama ca nu pot purta o discutie cu tine ti-am dat kick si am plecat. Repet nu te-am amenintat ti-am spus doar ca pvp-ul in mapa farm se pedepseste cu ban. Si chiar te rog sa vii cu screen-uri cand te-am amenintat cu ban. Recunosc azi ti-am dat mute o ora si am spus mai sus care a fost motivul.
 4. [GM]Soloer

  Reclamatie

  Te rog sa cauti acel screen in care eu am spus "Tu stii cine sunt eu?" repet nu imi baga vorbe in gura. Si nu m-ai luat doar cu "varule" aveai chef de misto si in loc sa iti dau mute sau sa stau sa ma cert cu tine am preferat sa iti dau kick si sa plec frumos sa imi vad de treaba mea. Ti-am spus ca se primeste ban pentru pvp in mapa farm daca te interesai putin stiai ca eu nu am acces la ban. Si ai primit azi mute pe motiv ca eu purtam o discutie cu un player si te-ai bagat tu sa imi spui sa tac si sa ma iei din nou la mistouri.
 5. [GM]Soloer

  Reclamatie

  In primul rand acel "tu stii cine sunt?" nu exista, nu imi baga vorbe in gura nu am spus asa ceva, in al 2-lea rand tu ai luat kick pentru ca m-ai luat peste picior cand ti-am spus destul de frumos ca nu se face PvP in mapele farm. Ti-am dat kick pe simplul motiv ca si eu si [SGM]Alex te-am avertizat sa nu faci pvp in mapa farm. Si eu regret ca nu am stat sa fac ss la toata conversatia noastra atunci aveam mult mai multe de spus si puteam sa pun si in evidenta cand spuneai tu ca eu ca GM nu am ce sa iti fac tie.
 6. [GM]Soloer

  #24 Turneul breslelor - 13.10.2018

  TheAbbys vs Wolves 1-0 SERPENTS vs Deception 0-1 (SERPENTS Descalificati.) lBabyLonia trece mai departe. TheAbbys Win.
 7. [GM]Soloer

  #23 Turneul breslelor - 06.10.2018

  Impulsive vs FuckLogic BabyLonia vs History TheAbbysXX vs Wolves
 8. [GM]Soloer

  Clinet Bug

  TC!
 9. Pe data de 30/09/2018 ora 18:00 va avea loc evenimentul Staff vs Playeri. Informatii Staff-ul isi va creea conturi separate fata de cele cu acces GM. Caracterele o sa aiba iteme maxime pentru level-ul lor,skill-urile la P,nimic in plus fata de un player normal. Aceste 10 conturi nu vor avea accese de GM, vor fi simple conturi de playeri. In cazul in care mai multe bresle bat breasla staff-ului cea care a castigat la punctaj mai distantat castiga ! Exemplu: (JD) 100 - 60 (STAFF) , (Abyss) 100 - 50 (STAFF) In cazul acesta breasla Abyss va fi castigatoarea concursului. Tipul razboiului este ARENA nu camp, nu steag. Reguli Nu aveti voie sa iesiti de la razboi. Nu aveti voie sa desfiintati breasla în timpul razboiului. Nu avet voie sa utilizati costume sau freze. Nu aveti voie cu iteme site. Nu aveti voie cu 2 bresle la eveniment. Nu aveti voie cu cal la war. Nu aveti voie cu frizuri de la învatatori. Lupta breslelor va fi de 10 vs 10 ! Inscrierile se vor face in acest topic ! Model inscriere: Numele liderului: Nume breaslă: Membrii breslei (maxim 10 membri): Rezerve (maxim 3 membri): Premiu Costum Personalizat pentru cei 9 membrii dupa bunul plac al liderului. Timp Costum: 30 zile Liderul va primi acelasi costum doar ca permanent !!
 10. [GM]Soloer

  #22 Turneul breslelor - 29.09.2018

  Acest eveniment va avea loc pe 29.09.2018 de la ora 20:00 ATENŢIE: La acest eveniment nu sunt permise frezele de niciun fel !! Pentru nerespectarea acestei reguli, jucătorul / jucătorii o să primească kick din mapa de war până când freza sau costumul sunt date jos. Jucătorii nu au voie să treacă de mijlocul arenei până când un [GM] / Owner nu dă start-ul competiţiei ! Regulamentul turneului de bresle ✔ Aveți voie să folosiți elixirele. ✔ Aveți voie să stați în grupe. ✖ Nu aveți voie să fugiți pe durata războiului dintre bresle. ✖ Nu aveți voie să sabotați echipa adversă prin implicarea unui spion. ✖ Nu aveți voie să ieșiți de la război. ✖ Nu aveți voie să desființați breasla în timpul războiului. ✔ Aveți voie să dați buff celorlalți jucători. ✖ Nu aveți voie să utilizați costume sau freze. ✖ Nu aveti voie cu iteme site. ✖ Nu aveti voie cu 2 bresle la eveniment. ✖ Nu aveti voie cu cal la war. Pentru încălcarea oricărei reguli veți suporta consecințe! Nu puteți nega faptul că nu știați de prezența acestui regulament. Atâta timp cât vă înscrieți echipa în acest concurs, sunteți responsabil(ă) pentru membrii breslei dumneavoastră si veți suporta consecințele în cazul în care una sau mai multe dintre regulile prezentate mai sus sunt încălcate. Model inscriere Numele liderului: Nume breaslă: Membrii breslei (maxim 10 membri): Rezerve (maxim 3 membri): Premiu - Costum de Breasla personalizat pentru 7 zile ! (Costumul se face dupa cum doreste liderul breslei) - 5 md-uri de fiecare Sunt premiati doar primii 10 membrii !
 11. [GM]Soloer

  PREZENTARE VAAKOR A.K.A SEFUL SHAMANCELOR DIN PORUMBI

  Bun venit "vacă" #beatitan
 12. [GM]Soloer

  Reclamatie Furt identitate

  Reclamație respinsă, revino cu o dovadă de pe serverul nostru dacă se poate.
 13. [GM]Soloer

  #21 Turneul breslelor - 22.09.2018

  Eveniment anulat din cauza laglului care este pe server.
 14. [GM]Soloer

  #21 Turneul breslelor - 22.09.2018

  Acest eveniment va avea loc pe 22.09.2018 de la ora 20:00 ATENŢIE: La acest eveniment nu sunt permise frezele de niciun fel !! Pentru nerespectarea acestei reguli, jucătorul / jucătorii o să primească kick din mapa de war până când freza sau costumul sunt date jos. Jucătorii nu au voie să treacă de mijlocul arenei până când un [GM] / Owner nu dă start-ul competiţiei ! Regulamentul turneului de bresle ✔ Aveți voie să folosiți elixirele. ✔ Aveți voie să stați în grupe. ✖ Nu aveți voie să fugiți pe durata războiului dintre bresle. ✖ Nu aveți voie să sabotați echipa adversă prin implicarea unui spion. ✖ Nu aveți voie să ieșiți de la război. ✖ Nu aveți voie să desființați breasla în timpul războiului. ✔ Aveți voie să dați buff celorlalți jucători. ✖ Nu aveți voie să utilizați costume sau freze. ✖ Nu aveti voie cu iteme site. ✖ Nu aveti voie cu 2 bresle la eveniment. ✖ Nu aveti voie cu cal la war. Pentru încălcarea oricărei reguli veți suporta consecințe! Nu puteți nega faptul că nu știați de prezența acestui regulament. Atâta timp cât vă înscrieți echipa în acest concurs, sunteți responsabil(ă) pentru membrii breslei dumneavoastră si veți suporta consecințele în cazul în care una sau mai multe dintre regulile prezentate mai sus sunt încălcate. Model inscriere Numele liderului: Nume breaslă: Membrii breslei (maxim 10 membri): Rezerve (maxim 3 membri): Premiu - Costum de Breasla personalizat pentru 7 zile ! (Costumul se face dupa cum doreste liderul breslei) - 5 md-uri de fiecare Sunt premiati doar primii 10 membrii !
 15. [GM]Soloer

  Prezentare #NoPain'

  Bun venit.